om mathea

Da starter jeg med ny blogg, etter en lang bloggpause. Trodde jeg var helt ferdig med blogging, men det ender alltid med at jeg savner å skrive. Håper virkelig jeg holder ut denne gangen. Det er jo litt kjekt å lese gamle blogger når man bli eldre også da, derfor jeg ikke sletter de andre bloggene mine ;-)


 Jeg er en jente på 14 år. Jeg bor i Bergen, og har utrolig mange gode venner. De dere kommer til å se masse til her på bloggen er nok Emilie, Anna og Malin. 

Jeg er en veldig tullete jente, og det må dere bare... forstå, haha. Jeg er ikke den jenten dere alltid skal ta seriøst, og jeg kommer nok til å skrive litt ironisk i blandt. Tar selvfølgelig noe seriøst også da.

Hils på noen av mine herlige venner:
På fritiden passer jeg en hest sammen med Anna, som heter Isaföl. Hun har også fått seg et føll for en god stund siden. Jeg har ridd i rundt 8 år, tror jeg? Så ja... det er jeg veldig glad i. Håper jeg og Anna får litt mer tid til hestene fremover.  Jeg tar også en del bilder, noe jeg også er glad i, men gjør det kun fordi jeg synes det er gøy, og når jeg har noe spesielt å ta bilder av. Jeg bor sammen med min mamma, min storebror, stefar, stelillebror og min verdens beste hund. Annenhver helg er jeg hos pappa. Har også en søster i Australia som kommer hjem til sommeren!
Freddie ♥

 Noe mer du vil vite om meg? Spør.

2 kommentarer

anna kjelby

22.jan.2012 kl.01:38

åee. bolla mi <3

24.jan.2012 kl.18:28

Har sykt lyst til å bli kjent med deg, men tørr ikke ta kontakt, gå går på samme skole... Føler at meg og deg har så masse tilfelles, elsket den gamle bloggen din, kommer til å følge denne bloggeg helt til du slutter (håper du ikk gjør det, da)

Skriv en ny kommentar

mathea

mathea

14, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits