leserspørsmål

Hei, dere! Klarte hvertfall å holde bloggen oppdatert i en uke da... Høh. Men nå som jeg er syk, har jeg ingenting å blogge om, og det frister heller ikke. Men tenkte å svare på noen få leserspørsmål, siden jeg har lovet å svare på alle spørsmål som dere stiller. 

Hvor mange vinduer har du på rommet ditt? Jeg har faktisk hele 19 vinduer på rommet mitt! Ikke spør hvorfor, men han som designet huset, synes vel det var veldig kult med mange vinduer i forskjellige størrelser. 

Hvor er veskene dine, siden vi ikke så de i videoen? Jeg la dem inni klesskapet, for jeg synes det så så rotete ut når alle veskene skulle henge fremme. 

Hvem har laget designet ditt? Det har min bestevenn, >Anna< laget! Hun er kjempeflink. Om jeg hadde måtte gjort det selv, hadde jeg ikke hatt blogg i det hele tatt. 

Hvor har dere hytte? Vi har hytte i Samnanger, sånn ca halvveis til Kvamskogen fra Bergen. 

Er du blind på det ene øyet? Hvordan det i så fall? Ja, jeg er blind på mitt venstre øye. Har lenge tenkt å skrive ett innlegg om det, i og med at så mange har spurt... Jeg får vel gjøre det en gang. Fikk du svar på noe av det du lurte på?
Lurer du på noe mer? Bare til å spørre, så svarer jeg. 

Én kommentar

vvberg - living my life ♥

30.jan.2012 kl.16:46

Ja, bra svart!

Skriv en ny kommentar

mathea

mathea

14, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits