primer fra mac

Hei, dere! I dag har jeg lest en del til prøve som vi skal ha på torsdag, gjort en del kinesisklekser o.l. Tidligere var jeg med Anna, og vi var bare så trøtte at vi sovnet begge to. Av en eller annen grunn er jeg alltid kjempetrøtt om tirsdager (egentlig hver dag). I dag kommenterte læreren min at jeg alltid var trøtt, at han la ofte merke til det. Hahah. Men han mente han visste hvorfor, pga måten jeg satt osv. Han skulle bare visst om døgnrytmen min, da. Om jeg legger meg tidlig, våkner jeg midt på natten lys våken... Dere kjenner vel dere kanskje igjen?

 Kjøpte denne primeren for rundt en uke siden fra MAC. Jeg har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den, og jeg synes den funker bra. Den er vel egentlig spesiell for tørr hud, og jeg følte jeg trengte litt fuktighet i ansiktet mitt nå som det er vinter. Den er litt mye glitter i, noe jeg ikke synes er positivt. Men har ikke lagt merke til noe av glitringen når jeg har den påført i ansiktet. Men synes absolutt den er verdt kjøpet. 

Nå skal jeg ned for å se på høydepunktet med alle tirsdager- Frustrerte fruer. Mami har laget kakao til meg, siden hun er så snill ♥

Bruker du primer? 

 

Én kommentar

Martine steen-hansen

10.mar.2012 kl.20:51

olalaaa, den så god ut

Skriv en ny kommentar

mathea

mathea

14, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits