vellykket

Hallo! Nå har jeg akkurat laget meg smørkrem... noe jeg bare fikk veldig lyst på isted, haha. Jeg trodde seriøst aldri dette skulle gå bra. Det var dagens overraskelse at jeg faktisk klarte å få smørkremen vellykket. Også hadde vi faktisk noen muffins i frysen, sånn at jeg slapp å lage dem. Men bare nok til meg selv da, så om noen andre vil ha, så får de lage muffinsene selv. Jeg er ikke snill...Sånn gikk det forrige gang jeg og Malin lagde cupcakes (men det var sikkert bare pga Malin, siden jeg klarte det så fint nå :-):-):-):-) )Nå vil jeg sove. Noe jeg ikke kan, for da får jeg ikke sove senere ikveld... Paradise begynner forresten ikveld, æææ! Bør bli bra altså. Nå stikker jeg ut for å jogge. Snakkes.

2 kommentarer

13.mar.2012 kl.21:00

hvor er genseren din fra? :-) og jeg så at du hadde klipt deg (instagram), så jeg lurte på om du kunne legge ut resultatet?

belieber :)

15.mar.2012 kl.18:09

kjempefin blogg :) Jeg bare lurer på om hvordan du får så mye motivasjon til å jogge?? Jeg sliter med det,, har du noen tips? og hvis du jogger alene er ikke det litt flaut?haha! Uannsett jeg håper du kan svare meg og kanskje lage et innlegg som handler bare om trening eller no ? :)

Skriv en ny kommentar

mathea

mathea

14, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits